Surówka z kapusty pekińskiej to jedna z moich ulubionych surówek. Kapusta pekińska zawsze jest tania i prawie zawsze jest dobra, pod tym względem ma dużą przewagę nad gumowymi zimowymi pomidorami. Surówka ta nie dość, że jest bardzo dobra to pasuje prawie do wszystkiego.

SURÓWKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ

Czas przygotowania: 5 min

Składniki: 
1 kapusta pekińska, pokrojona
1 mała śmietana 12%
sól, pieprz
sok z cytryny
oregano

Jak przyrządzić: 
Wymieszać i gotowe.


1 Komentarz

amelia · 23 listopada 2018 o 10:14

Uwielbiam takie proste surówki. Najlepsze i najzdrowsze 😉 Aż naszła mnie ochota na taką suróweczkę 😉

Dodaj komentarz

Avatar placeholder

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *