Krem z tuńczyka to smaczna pasta na kanapki, która ożywi leniwe śniadanie. Wspaniale smakuje ze świeżymi pomidorami.

PASTA Z TUŃCZYKA

Czas przygotowania: 20 min + 20 min chłodzenia

Składniki: 
2 puszki tuńczyka w sosie własnym
3 jajka ugotowane na twardo
1 cebula, drobno pokrojona
1 łyżka posiekanego koperku
1 łyżka jogurtu naturalnego
1 łyżeczka majonezu
sól, pieprz

Jak przyrządzić:

Odsączamy tuńczyka, miksujemy z pozostałymi składnikami, doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Krem z tuńczyka podajemy lekko schłodzony.

Zachęcam do polubienia bloga na facebooku 🙂


0 Komentarzy

Dodaj komentarz

Avatar placeholder

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *