Czas przygotowania: 5 min
Składniki:
250 g gotowanych buraków (wiórki)
100 g sera feta
1 łyżka octu balsamicznego
1 łyżka oliwy z oliwek extra
sok z 1/2 cytryny
natka pietruszki
Jak przyrządzić:
Wymieszać i gotowe.
Czas przygotowania: 5 min
Składniki:
250 g gotowanych buraków (wiórki)
100 g sera feta
1 łyżka octu balsamicznego
1 łyżka oliwy z oliwek extra
sok z 1/2 cytryny
natka pietruszki
Jak przyrządzić:
Wymieszać i gotowe.
2 Komentarze
Życie z apetytem · 16 kwietnia 2014 o 12:57
Ciekawe jest połączenie buraków i fety, lubię takie smaki 🙂
Silumin · 18 kwietnia 2014 o 07:31
Przyznam, że ciekawe połączenie.
Niestety wszystkie tarte buraki jakie mam w domu, zostały już wymieszane z chrzanem 🙂 W sumie szkoda, bo pozostałe składniki mam, a jestem bardzo ciekaw smaku. No nic – próba po świętach 🙂